Şubat 15, 2013

Zat-ı Şahane: Koca Narsist : ve Karşınızda Zeki Müren



o da bir ZM.
ne güzel bir bahtiyarlık bu Tanrım. ben ve Zeki bey'in isim-soyisim başharflerimiz aynı. -neyse, bir ara bunu düşünür sevinirim.-

*

Zeki bey, bir akşam üzeri romanını(?) okuyordur. yüzünde mutmain, dingin üstelik pek latif bir tebessüm vardır. birden telefon çalar ve telefonu açar. arayan sayısı milyonları bulmuş hayranlarından yalnızca birtanesidir. ama Zeki bey şaşırmaz, panik olmaz. Zeki bey için bir rutindir, hayranlarının o'nun biricik varlığı ile ilgili sorularına bir bir, hepsi iyice, önceden düşünülmüş cevapları vermek. ah, Zeki bey'in varlığı ve konuşması biz ölümlüler için lütuftur(tu)zaten.

(...)
cici kız: tatmadığınız iki duygu nedir?
ZM : kin ve de kıskançlık. çünkü kıskanacak hiç kimseyi bulamadım. -ses, elimde değil, neyapayım ayol(!) umursamazlığında-

*

severek dinlediğim çok şarkısı var, hakikaten de sanatçıydı ama bu söyleşi irdelenmeli, bu video sıradan bir video değil.

izleyelim, izletelim ve ibret alalım.

4 yorum:

N.Narda dedi ki...

izmir fuarında filan, altında çıkan sanatçılara, kendi dediğine ve disiplinine uymazlarsa neler neler eder, ettirirmiş :)

Zeynep Merdan dedi ki...

bence sanatçı kaprisi falan az gelir bu zat-ı şahane'ye. kendi'ne bakış açısı o kadar subjektif ve pırıltılı ki(!)

N.Narda dedi ki...

evet, yalnız tesadüftür ki şu an içerki odadan Zeki Müren sesi geliyor!!! annem TV'yi açmış olacak. Toprağa haber mi gitti acep :)

Zeynep Merdan dedi ki...

şüphesiz. melekler götürmüştür üstelik. iki densiz(!) hakkınızda ulu orta konuşuyor diye.