Eylül 05, 2013

.: canımı yakıyor dünyanın güzelliği :.

Jon Kortajarena

























Öncelikle bu postu aptal bir sırıtıkla yazdığımı belirtmeliyim. Çünkü genç bir adamın resmi paylaşıyorum. Bu ironik bir şey. Google görsellerde bir çok görsel taradım aynı yüz'ün ve seni seçtim pikaçu. Bir iki tanesinin de çok zorladığını belirtmeliyim. -bir pembiş gülücük de buraya-

Meylini ve sonuç itibariyle acısını çektiğim'in resmi olabilirdi bu şey. Aşk acısı? Hayır, alakası bile yok. İbrahim tenekeci bey'in şiirinin bir mısrasında parlattığı ve şimdi görselin adı olan başlık yüzünden.

Bu yüz, bu yüz. Ah bu yüz. Zarif, incecik, keskin ve kibirli bu yüz. Bu naif ten, keskin gözler ve asil, zarif koca bir yüz. "Nefsperver" benimin meyli işte bu yüz. Bu yüze meylim kadar/gibi dünya ve kaka acısı.

Bir deri, bir deri ve altında mezardaki bir cesedin de sahip olduğu doku torbası.

Genç adam, ah güzel suret, asil, zarif, kibirli suret, sana bakacağım, gözlerine bakacağım ve seni yeneceğim.

Seni yenecem oğlum.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gazan mübarek ola - gülücük-

N.Narda

Zeynep Merdan dedi ki...

N;

umarım hoş bir cinayet olur.
:)

. dedi ki...

İnce/keskin bir meydan okuma! 'Budala'lığın hakkını vermişsin; reste rest ! Hani neredeyse, yanlış anlamamak mümkün değil üstelik... Herkesin, ama herkesin bir putu vardır! Ama herkes yüzleşmez/yüzleşemez, hele ki meydan okumaz/okuyamaz. Bir putta, kibir mazur görülebilir, gereklidir bile belki... Ama sizdeki, kibir mi/iman mı, kibir mi/öz güven mi!

Kibir mi / Budalalık mı ! Soru sormadığım, noktalama işaretlerinden belli oluyordur zaten! Ki soruyor bile olsam, malum, uzun hikaye...

Güzel dileklerimle...

Zeynep Merdan dedi ki...

meydan okuma vs. bu kadar büyük sözlü değil. muzip geldi yazması ama gerçek de aynı zamanda. dünyayı cezbeder bir kadına benzeten tasavvuf büyüklerinden ilham aldım zaar. :)

her bir put, ali şeriati deyimiyle öldürülecek bir ismail'dir, sizin ki her ne ise onu öldürmenizi dilerim bende.

iyi dilekler benden de.